Tietosuojaverkosto on TIVIAn jäsenyhdistyksien jäsenille suunnattu Tietoturva ry:n järjestämä verkosto kaikille tietosuojaosaajille tai siitä muuten kiinnostuneille. Verkostossa keskustellaan tietosuojan ajankohtaisista asioista, jaetaan parhaita käytäntöjä sekä annetaan vertaistukea.

Kenelle?
Kaikille Tivian jäsenyhteisöjen jäsenille, kuten Tietoturva ry:n jäsenille. Mikäli liityt jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä, täytä myös syntymäaikasi ja muussa tapauksessa jätä tyhjäksi.

Tietoturva ry:n jäseneksi pääset liittymään paitsi ilmoittautumislinkistä, myös sivustomme kautta.

Mikäli tietosuoja kiinnostaa, seuraa verkkosivujamme ja Twitter-tiliämme, joissa ilmoitamme verkoston kokoontumisesta!

Kokoontuminen?

Tietosuojaverkosto kokoontuu noin kuuden viikon välein. Tilaisuudet ovat toistaiseksi verkkotapaamisia

  • Seuraava Tietosuojaverkoston tapaaminen on tiistaina 15.2.2022 kello 17.00 alkaen.

 

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUDU SEURAAVAAN TAPAHTUMAAN (ONLINE-TAPAAMINEN) TÄÄLLÄ:

Helmikuussa Google Meetin virtuaaliselle lavalle astuu Valtorin hankinta- ja tietosuojajuristi kertomaan parhaista tietosuojakäytännöistä. Päivi Kynkäänniemi ja muut Valtion tieto- ja viestintätekniikka keskuksen tietosuoja-ammattilaiset palvelevat virastoja ja ministeriötä, ja keskus toimii sekä rekisterinpitäjänä että käsittelijänä. Miltä heidän tietosuojatyö näyttää käytännössä? Entä millaista kehitystyötä heillä on tietosuojan parissa?

Tule linjoille tiistaina 15.2.2022 kello 17.00 alkaen kuulemaan tarkemmin Valtorin tietosuojatiimin käytännönkokemuksia ja vinkkejä. Tapahtuma on TIVIA-verkostokorttitapahtuma eli se on avoin kaikille TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille.

Puhuja


Päivi Kynkäänniemi

Päivi Kynkäänniemi on julkisiin hankintoihin ja tietosuojaan erikoistunut juristi. Hän työskentelee parhaillaan Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorissa.

 

 

 

 

 

Mikäli et ole vielä jäsen, voit halutessasi samalla sekä ilmoittautua tapahtumaan, että liittyä jäseneksi.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysyttävää syntymäaikaa tarvitaan vain jäseneksi liittymisen yhteydessä: Mikäli olet jo jäsen, jätä syntymäaika täyttämättä.

Tietosuojaverkoston puheenjohtajalta
Oona Matinpalo

oona.matinpalo@tietoturva.fi