Tule Suomen suurimpaan tietoturva-asiantuntijoiden verkostoon yhteisöjäseneksi tai kumppaniksi

Tietoturva ry avaa oven ainutlaatuiseen yhteisöön, joka yhdistää Suomen terävimmät tietoturvan ammattilaiset, innokkaat opiskelijat ja tietoturvasta kiinnostuneet henkilöt. Yhdessä meillä on voima rakentaa turvallisempi digitaalinen tulevaisuus.

  • Yhteisöjäsenyys: Alkaen vain 150 €/vuosi, tarjoa organisaatiollesi arvokasta näkyvyyttä, verkostoja ja ajankohtaista tietoa tietoturva-alalta.

>> Liity yhteisöjäseneksi tästä


Tietoturva ry:n omat jäsenedut yhteisöjäsenelle

  • Työpaikkailmoitukset veloituksetta Tietoturva ry:n kanavissa (ilmoituksen hinta yhdistyksen ulkopuolisille: 500 € / kerta).
  • Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva kokonaisuus, joka voi sisältää esimerkiksi tapahtuman, blogivuoroja ja luonnollisesti näistä sosiaalisen median nostoja.

Yhteisöjäsenedut – TIVIA

Yhteisöjäsenen yhteyshenkilö on oikeutettu kaikkiin henkilöjäsenen etuihin:

Lisäksi TIVIAn yhteisöjäsenet voivat hyödyntää muitakin yhteisöjäsenille suunnattuja etuja (esim. D-Fence, Moonsoft ja Scandic). Katso kaikki jäsenedut TIVIA:n sivuilta.

>> Tule yhteisöjäseneksi tänään!


Tule Tietoturva ry:n kumppaniksi tai sponsoriksi

Tietoturva ry etsii aktiivisesti kumppaneita ja sponsoreita toimintansa monipuoliseen tukemiseen. Olipa kyseessä tapahtumien järjestely, koulutusyhteistyö, tietoisuuden levittäminen tai muu toimintamme tukeminen, kumppanuutesi on meille arvokas. Jos yrityksesi tai yhteisösi on kiinnostunut laajemmasta yhteistyöstä kanssamme, olemme innokkaita kuulemaan ehdotuksiasi.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyön mahdollisuuksista ja siitä, miten voimme yhdessä edistää tietoturvan alaa! >> Yhteystiedot