Ohjelmistojen tietoturva

Tiedätkö mitä ohjelmistotietoturvahaavoittuvuudet ovat ja miten niitä voidaan välttää? Miten varmistut siitä että ohjelmiston tietoturva on riittävällä tasolla koko elinkaaren ajan? Sovelluksia tehdään jatkuvasti enemmän, ne ovat monimutkaisempia, muodostuen useammasta komponentista ja useimmiten ovat verkkoon kytkettyjä. Samalla niiden tietoturva huononee, aukkoja löytyy enemmän, niiden hyväksikäyttö ja korjauskustannukset kasvavat.

ISACA Finland toteuttaa yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-business ry:n, Tietoturva ry:n, OWASP Helsinki Chapter ja Second Nature Security (2NS) kanssa uusinnan 2019 pidetystä ja erittäin menestyneestä Ohjelmistojen tietoturva -koulutuksesta. Koulutus toteutetaan OWASP ASVS ja SAMM -lippulaivaprojektien kansainvälisten johtajien ja kokeneen 2NS (Second Nature Security Oy) asiantuntijoiden vetämänä.

Koulutus sopii hyvin kaikille, jotka haluavat ymmärtää tarkemmin sovelluksiin liittyviä uhkia, haavoittuvuuksia ja tietoturvariskejä, kuinka niitä tulisi välttää ja miten varmistua siitä, että ohjelmiston ja sen kehityksen tietoturva on organisaatiosi riskiprofiiliin nähden riittävällä tasolla. Tule kuuntelemaan ja oppimaan alan kokeneilta kansainvälisiltä huippuasiantuntija vaikuttajilta.

Koulutuksen jälkeen osaat tunnistaa web-ohjelmistoihin liittyvät uhat, haavoittuvuudet, tietoturvariskit sekä opit hyödyntämään työkaluja niiden välttämisesi, kehittämään organisaation turvallisia kehityskäytäntöjä ja varmistamaan sen että ne ovat riittävällä tasolla koko ohjelmiston elinkaaren ajan.

  • Osa 1 / 1.-2.2.2022 (2pv) Tutustutaan sovellusten tietoturvariskeihin, kriittisimpiin WEB haavoittuvuuksiin sekä verifiointi standardiin.
  • Osa 2 / 8.-9.3.2022 (2pv) Tutustutaan sovellusturvallisuuden elinkaareen, testaukseen/auditointiin ja kypsyysmalliin.

Koulutuksen hinta:

  • Kaikki 4 pv: 1100€ + alv (Tietoturva ry, ISACA Finland, IIA Finland sekä OWASP Helsinki Chapter jäsenille 900€ + alv)
  • Valittu 2 pv: 600€ + alv (Tietoturva ry, ISACA Finland, IIA Finland sekä OWASP Helsinki Chapte jäsenille 500€ + alv)

Tarkempaa tietoa koulutuksen sisällöstä sekä kouluttajista oheisesta esitteestä: Ohjelmistojen tietoturva 2022

Ilmoittautumiset ja peruutukset TÄSTÄ LINKISTÄ 15.01.2022 mennessä.

Huomaathan, että paikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten ilmoittautua kannattaa mahdollisimman pian!