ISO 27001 tietoturvajärjestelmän rakentaminen koulutus 23.10.2024

Tietoturva ry järjestää ”ISO 27001 tietoturvajärjestelmän rakentaminen”-koulutuksen yhteistyössä Arter:in kanssa 23.10.2024. Koulutus järjestetään Taitotalossa, Helsingissä. Koulutuskieli on Suomi.

Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti ja varaa paikkasi heti!


ISO 27001 tietoturvajärjestelmän rakentaminen (1 pv)

Fyysisen työn vähentyessä ja digitalisaation lisääntyessä informaation hallinnasta ja suojaamisesta on tullut entistä tärkeämpää. Verkottuneessa maailmassa kaikki koneita ja laitteita myöten alkaa olla yhteyksissä toisiinsa ja jopa yksittäinen taitava yksilö voi mahdollisesti päästä käsiksi sellaisiin tietoihin, joihin hänellä ei ole mitään oikeuksia.

Tietoturvan hallinnassa ei pidä myöskään unohtaa perinteisiä fyysisiä suojauksia. ISO 27001:2022 standardin uudistettu rakenne vastaa uusien laatu- ja  mpäristöstandardien pääotsikoita mahdollistaen tietoturvallisuuden kätevän integroinnin osaksi johtamisjärjestelmää. Koulutuksessa käydään läpi tietoturvastandardin rakenne, järjestelmäprojektin vaiheet ja annetaan vinkkejä sisäisille auditoijille.

Oppimismenetelmät

Koulutus koostuu ISO 27001:2022 olennaisten vaatimusten läpikäynnistä, merkityksen avauksesta ja käytäntöön soveltavista esimerkeistä. Päivän aikana käydään vuorovaikutteista keskustelua ja tehdä käytäntöön soveltavia harjoitteita. Osallistujat saavat aineistona erilaisia malleja, työkaluja, työpohjia ja välineitä organisaatiokohtaisen ISO 27001:2022 rakentamisen ja auditoinnin tueksi.

Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on:

  • avata ISO 27001 keskeiset vaatimukset,
  • tulkita vaatimusten soveltamisessa,
  • auttaa vaatimusten käytännön toteutuksessa,
  • antaa hyvät vinkit tietoturvajärjestelmän rakentamiseen sekä
  • antaa valmiuksia tietoturvajärjestelmän sisäiseen auditointiin.

Lounas ja kahvit

Koulutukseen sisältyy lounas ja iltapäiväkahvit. 


Hinnat

Tietoturva ry ja ISACA jäsenille jäsenhinta 690 euroa (ALV 0%).

Jäsenhinnan saadakseen on Tietoturva ry tai ISACA jäsenyys oltava voimassa ja maksettuna ilmoittautumishetkellä. Koulutukseen on myös mahdollista osallistua ilman jäsenyyttä, jolloin hinta on 890 euroa (ALV 0%).

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tapahtumaan [tästä].

Ilmoittautumalla hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Peruutusehdot:

Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun. Yhteydenotot: info@tietoturva.fi


Yhdistys varaa oikeudet muutoksiin. Koulutus perutaan mikäli tilaisuuteen ei saada riittävästi osallistujia.