Avoimet työpaikat: Tietoturvan johtamisen konsultti

Second Nature Security Oy etsii tietoturvan johtamisen konsulttia. 2NS tarjoaa kokonaisvaltaisia tietoturvan asiantuntijapalveluita teknisen tietoturvan auditoinneista pilvitietoturvan ja tietoturva-arkkitehtuurien kehittämiseen sekä tietoturvan johtamisen kokonaispalveluihin.

Tietoturvan johtamisen konsulttina työhösi kuuluu vaihtelevia hallinnollisen tietoturvan kartoitus-, kehitys- ja johtamisprojekteja niin lyhyemmissä kuin pidemmissäkin toimeksiannoissa. Autat asiakkaita muun muassa seuraavien asioiden parissa:

  • Tietoturvaan tai tietosuojaan liittyvät analyysit ja kartoitukset
  • Organisaation tietoturvan kypsyystason arviointi standardeja/viitekehyksiä vasten
  • Tietoturvan tai tietosuojan hallintajärjestelmien implementointi ja auditointi
  • Tietoturvariskien hallinta, varautumissuunnittelu, häiriötilanteiden hallinta ja jatkuvuussuunnittelu
  • Toimittaja-arvioinnit
  • Tietoturvaan tai tietosuojaan liittyvien kehitysprojektien ja hankkeiden konsultointi ja johtaminen
  • Asiakkaiden tietoturvan kokonaisuuden johtaminen

2NS tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hallinnollisen tietoturvan ja tietosuojan vaativissa kehityshankkeissa ja halutessasi päästä johtamaan asiakkaidemme tietoturvaa/tietosuojaa CISO/DPO rooleissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Pullinen, 044 569 2783.

Lue lisää ja hae tehtävää viimeistään 12.5.2024 [tästä].