Tietoturva ry:n hallitus vuodelle 2024 valittu

Tietoturva ry:n hallitus vuodelle 2024 valittu

Tietoturva ry on valinnut uuden hallituksen eilen 21.11.2023 pidetyssä sääntömääräisessä syyskokouksessaan. Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Tommi Vänninen ja varapuheenjohtajaksi Kimmo Rousku.

Hallituksen jäseninä jatkavat Oona Matinpalo, Antti Pirinen, Vesa Tupala, Toni Kirjalainen ja Tomi Marttinen. Uusina henkilöinä hallitukseen valittiin Johanna Lohiluoma, Jyri Paasonen sekä Tatu Vehmas.

Tietoturva ry

Tietoturva ry:n sääntömääräisenä tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää jäsenten yhteistoimintaa, tukea jäsenten pyrkimyksiä kehittää ja ylläpitää tietoturvatoiminnan ammattitaitoa ja laatua, edistää tietoturvallisuutta ja hyvien tietoturvatapojen noudattamista tietoturvallisuuden kaikilla eri osa-alueilla.

Tietoturva ry:n jäsenyys tarjoaa monia etuja, kuten mahdollisuuden verkostoitua tietoturva-alan ammattilaisten kanssa, oppia uutta alan kehityksestä ja parhaista käytännöistä, sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin, kuten webinaareihin ja seminaareihin.

Voit liittyä Tietoturva ry:n jäseneksi [täältä].