Teknologia 23 messut (7.–9.11.2023)


Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma järjestetään 7.–9.11.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Tietoturva ry on mukana messuilla 9.11.2023.

Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin.

Kolmen päivän aikana tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

Tietoturva ry mukana TIVIA lavalla to 9.11.2023

TIVIA ja jäsenyhdistyksistä TIVIA UusimaaSytykeTietoturva ja DAMA Finland vastaavat tapahtuman ICT-lavana toimivan TIVIA Stagen ohjelmasta. Tietoturva ry tuottaa TIVIA Stage -ohjelman torstaina 9.11.2023.

Ilmoittautuminen

Pääset tapahtumaan maksutta rekisteröitymällä kävijäksi joko ennakkoon verkossa tai Messukeskuksessa sisäänkäyntien asiakaspäätteillä tapahtuman aukioloaikoina. Ennakkoon rekisteröitymällä vältät mahdolliset ruuhkat rekisteröitymispisteillä.

Teknologia 23 -tapahtuma on erinomainen mahdollisuus pitää yllä tietojaan paitsi tietotekniikasta, myös muista teknologioista ja niiden johtamisesta – sekä verkostoitua. Nähdään marraskuussa Messukeskussa!

[Lisätiedot ja ilmoittautuminen].

Lue myös:

TIVIA 70 -juhlaseminaari

TIVIAn 70-vuotisjuhlavuoden huipentava TIVIA 70 -juhlaseminaari ja cocktailtilaisuus järjestetään keskiviikkona 8.11. Teknologia 23 -tapahtuman yhteydessä Messukeskuksessa. Juhlaseminaari polkaistaan käyntiin klo 14.00 TIVIA Stagella, jossa ohjelmassa on esityksiä ja paneelikeskustelu teemalla ”ICT:llä tulevaisuutta tekemässä”, sekä tietotekniikka-alan vaikuttajien ja tekijöiden palkitseminen.

Cocktailtilaisuus Messukeskuksen Pihka & Bar -ravintolassa alkaa klo 16.30. Rento cocktailtilaisuus pitää sisällään sopivasti asiaa, sekä luo hyvät puitteet pitää yllä ja luoda uusia kontakteja. Cocktailtilaisuus kestää klo 21.00 asti.

[Lisätiedot ja ilmoittautuminen].