Webinaari: Uuden GDPR-sovelluskirjaston esittely 29.8.2023

Tervetuloa tietosuojaverkoston webinaariin ti 29.8. kello 8.30! 

Eri ohjelmien ja pilvipalvelujen tietosuojaselvitykset ovat usein kovin työläitä. Ilona IT on luonut uudenlaisen GDPR-sovelluskirjaston, joka auttaa kaikkia yrityksiä, yhdistyksiä ja julkisyhteisöjä. Tästä uudesta GDPR-sovelluskirjastosta kertoo lona IT:n GDPR-sovelluskirjaston tuoteomistaja Soili Meklin ja hän vastaa projektin etenemisestä ja palvelun kehittämisestä.

Kirjastoon kerätään suoraan valmistajilta GDPR-tiedot sovelluksittain. Lisäksi sovellukset luokitellaan käyttötarkoituksen mukaan, joten kirjastoa voi käyttää myös vaihtoehtoisten sovellusten etsintään. Kesän 2023 aikana keräämme ensimmäiset 100+ sovellusta kirjastoon.

Tule mukaan webinaariin, jossa esittelemme GDPR-sovelluskirjaston idean, tietokantarakenteen ja sieltä löytyvät sovellus- ja pilvipalvelut.

Webinaari on tarkoitettu:

  • Tietosuojasta huolehtiville
  • Kaikille ohjelmisto- ja pilvihankintoja tekeville
  • Tietosuojavastaaville
  • Tietohallinnon asiantuntijoille

Ilmoittatuminen:

Ilmoittaudu tapahtumaan [tästä].