Tietoturvakatsauksen & GDPR:n vuosipäivän iltatilaisuus 25.5.2023

Tervetuloa tietoturvakatsauksen & GDPR:n vuosipäivän iltatilaisuuteen 25.5.2023!

Tietoturva ry järjestää tietoturvakatsauksen & GDPR:n vuosipäivän iltatilaisuuden Helsingissä Ravintola Vltavassa heti  Tietoturvakatsaus webinaarin jälkeen alkaen kello 17.30-. Aikaisemmin päivällä pidettävässä tietoturvakatsauksessa käsitellään laajasti digitaalisen yhteiskunnan perusteisiin liittyviä osa-alueita sekä tietosuojaa, sillä tällä päivällä tulee kuluneeksi viisi vuotta EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen soveltamisesta.

Iltatapahtumassa on luvassa vapaamuotoista verkostoitumista sekä keskustelua tietoturvakatsauksen puheenaiheista ja muista ajankohtaisista aiheista.

Tapahtuma on avoin kaikille Tietoturva ry:n ja TIVIA verkostojen jäsenille sekä kaikille Tietoturvakatsaukseen osallistuville henkilöille. Tapahtumaan mahtuu mukaan 30 ilmoittautunutta. Iltatilaisuus on omakustanteinen.

Ilmoittaudu tapahtumaan [täältä].

Tervetuloa verkostoitumaan!

Tapahtuman tiedot:

Aika: 25.5.2023 kello 17.30 alkaen.
Paikka: Ravintola Vltava, Elielinaukio 2, 00100 Helsinki.
Agenda: Verkostoitumista ja avointa keskustelua ajankohtaisista aiheista.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tapahtumaan [täältä].

 

 


Yhdistys varaa oikeudet muutoksille.