Nettijättien tietosuojasyövereissä 6.6.2023

Tervetuloa seuraavaan tietosuojaverkoston webinaariin tiistaina 6.6.2023 kello 8.30!

Tilaisuudessa hypätään internetin ihmeelliseen maailmaan ja selvitetään Aktian Minttu Matikaisen siivittämänä, mitä isot sosiaalisen median palvelut oikein tietävät meistä.

Webinaarin tarkoituksena on antaa yleisesitys siitä, mitä isot nettijätit kuten Google ja Meta (esim. Instagram ja Facebook) meistä keräävät mainostarkoituksiin ja miten tällaisia asetuksia voi muokata tai ottaa ne pois käytöstä. Lisäksi tutustutaan lyhyesti siihen, mitä paljastuu tarkastusoikeuspyyntöjen tiedoista, kun tietoja pyydetään esimerkiksi Snapchatilta, Facebookilta ja Instagramilta, LinkedIniltä ja Spotifylta.

Tapahtuman lopussa keskustellaan siitä, miten edellä mainitut osa-alueet voidaan kiinnittää organisaation harjoittamaan yleiseen tietosuojatietoisuuden lisäämiseen.

Tervetuloa tapahtumaan!


Ilmoittautuminen:

Päivä: tiistai 6.6.2023
Kello: 08.30
Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua tapahtumaan [tästä].

 

Puhuja:
Minttu Matikainen on toiminut Aktialla toukokuusta 2022 lähtien tietosuoja-asiantuntijana. Tätä aikaisemmin Minttu on vuodesta 2019 toiminut erilaisissa tietosuojan tukirooleissa julkisella puolella. Hänen ydintehtäviinsä kuuluvat tietosuojasääntelyn ja informaatio-oikeuden vaatimusten toteuttaminen, suunnittelu ja kehittäminen.

 

 

 

Tietosuojaverkosto
Tietosuojaverkosto on TIVIAn jäsenyhdistyksien jäsenille suunnattu Tietoturva ry:n järjestämä verkosto kaikille tietosuojaosaajille tai siitä muuten kiinnostuneille. Verkostossa keskustellaan tietosuojan ajankohtaisista asioista, jaetaan parhaita käytäntöjä sekä annetaan vertaistukea.

Mikäli tietosuoja kiinnostaa, seuraa verkkosivujamme ja Twitter-tiliämme, joissa ilmoitamme verkoston kokoontumisesta!

Kenelle?
Tapahtuma on avoin kaikille Tietoturva ry:n jäsenille sekä Tivian jäsenyhteisöjen jäsenille.

Voit liittyä Tietoturva ry:n jäseneksi sivustomme kautta.

Webinaarin materiaalit
Tapahtumamateriaalit ovat saatavilla vain Tietoturva ry:n jäsenille.

 


Yhdistys varaa oikeudet muutoksille.