Tivako 2023 -koulutus

Tietotekniikan valvonnan ja kontrollien koulutus (TiVaKo) on tietohallinnon valvonta- ja kontrollialan de facto – koulutuskokonaisuus, jolla opastetaan, kuinka tietojenkäsittelytoimintaa kehitetään, hallitaan, valvotaan ja tarkastetaan alan parhaiden mallien ja standardien mukaisesti.

TiVaKo-koulutus sisältää perusteita kaikista ISACAn myöntämien sertifikaattien osa-alueista: tietojärjestelmätarkastuksesta, tietoturvan johtamisesta, tietohallinnosta ja tietotekniikan riskienhallinnasta.

Kohderyhmä

TiVaKo-koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka vastaavat organisaation tietohallinnosta, tietojärjestelmistä, tietoturvallisuudesta, käyttötoiminnasta, tietotekniikkahankinnoista tai niiden tarkastamisesta. Käsittelynäkökulmansa vuoksi koulutus soveltuu monille muillekin tietotekniikka-alan ammattilaisille kuten suunnittelijoille ja konsulteille. Tietotekniikka- ja järjestelmätoimittajille koulutus tarjoaa näkökulman, jota asiakkaat yhä enemmän odottavat ja arvostavat. Tilintarkastajille ja sisäisille tarkastajille TiVaKo antaa hyvät perusteet tietojärjestelmien ja -tekniikan ymmärtämiseen.

Hinta

Kaikki kuusi kurssipäivää

  1. Ei-jäsenet 1590€ + ALV 24%
  2. ISACA:n jäsenille ja yhteistyöjärjestöille (IIA, TTRY, OWASP) 950€ + ALV 24%
  3. Yksittäinen koulutuspäivä: 350€ + ALV 24% (mahdollista vain ISACA Finlandin ja yhteistyöjärjestöjen jäsenille)

Hintaan sisältyy kahvi- ja lounastarjoilut kolmen ensimmäisen kurssipäivän osalta.

Koulutuksen sisältö

TiVaKo-koulutus koostuu kuudesta luentopäivästa ja koulutus järjestetään kolmen ensimmäisen luentopäivän osalta luokkakoulutuksena Teknopolis Ruoholahdessa ja kolmen jälkimmäisen kurssipäivän osalta etänä Google Meet -palvelua käyttäen. Osaan luentopäivistä voi liittyä ennakkotehtäviä, jotka koulutukseen osallistujat tekevät luentopäivien välissä. Luennoijat ovat kokeneita tarkastuksen, valvonnan, kontrollien ja tietoturvallisuuden asiantuntijoita. Luennot ovat suomenkielisiä.

  1. Tietohallinnon teemapäivä (Keskiviikko 15.2.2023)
  2. Tietoturva- ja riskienhallinnan teemapäivä (Torstai 16.2.2023)
  3. IT palveluiden, projektien ja teknologioiden teemapäivä (Keskiviikko 15.3.2023)
  4. Tietosuojan ja tarkastuksen 1.teemapäivä (Torstai 16.3.2023)
  5. Julkishallinnon ja sopimusten teemapäivä (Keskiviikko 22.3.2023)
  6. Tarkastuksen 2.teemapäivä (Torstai 23.3.2023)


Koulutukseen osallistuminen

Tivako-koulutukseen ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta 31.1.2023 mennessä TÄSTÄ linkistä. Myöhemmistä peruutuksista laskutamme 50% koulutuksen hinnasta.

Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta, eikä ilmoittautunut osallistu koulutukseen, laskutamme koko koulutusmaksun. ISACA Finland / Tietojärjestelmien tarkastus ja valvonta ry pidättää itsellään oikeuden muutoksiin ja mahdollisuuden peruuttaa koulutus mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.

Lisätietoa koulutuksesta

Tiedustelut koulutuksesta pyydetään lähettämään info@isaca.fi osoitteeseen.