TIA-prosessi Valtorissa webinaari 1.11.2022

Tervetuloa seuraavaan tietosuojaverkoston webinaariin tiistaina 1.11.2022 kello 8:30!

Jatkamme kuuman perunan parissa, kun Valtorilta Maija Ronkainen tulee kertomaan Valtorin Transfer Impact Assessment eli TIA-prosessista. TIA on Schrems II -tuomion myötä organisaatioiden vastuulla oleva tiedonsiirtoja koskeva riskiarvio. EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle tapahtuvissa siirroissa on henkilötietojen suojan oltava EU:n vaatimustentasolla ja TIA-prosessilla pyritään vastaamaan tähän riittävyyden henkilötietojen suojan kysymykseen.

Tervetuloa linjoille ja aloita työpäivä ajankohtaisen aiheen parissa!


Ilmoittautuminen:
Päivä: tiistai 1.11.2022
Kello: 08.30
Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua tapahtumaan [tästä].

Puhuja:
Maija Ronkainen on liittynyt Valtorin riveihin koulun penkiltä ensin harjoittelijana, ja maaliskuussa 2016 tietoturva-asiantuntijan tehtäviin. Tietosuojan parissa hän on työskennellyt keväästä 2018 saakka. Maija on kesällä 2022 valmistunut kyberturvallisuuden maisteriohjelmasta.

 

 

 

Tietosuojaverkosto
Tietosuojaverkosto on TIVIAn jäsenyhdistyksien jäsenille suunnattu Tietoturva ry:n järjestämä verkosto kaikille tietosuojaosaajille tai siitä muuten kiinnostuneille. Verkostossa keskustellaan tietosuojan ajankohtaisista asioista, jaetaan parhaita käytäntöjä sekä annetaan vertaistukea.

Kenelle?
Kaikille Tivian jäsenyhteisöjen jäsenille, kuten Tietoturva ry:n jäsenille.  Tietoturva ry:n jäseneksi voit liittyä sivustomme kautta.

Mikäli tietosuoja kiinnostaa, seuraa verkkosivujamme ja Twitter-tiliämme, joissa ilmoitamme verkoston kokoontumisesta!


Yhdistys varaa oikeudet muutoksille.