TIA-prosessi Valtorissa webinaari 1.11.2022

Tervetuloa seuraavaan tietosuojaverkoston webinaariin tiistaina 1.11.2022 kello 8:30!

Jatkamme kuuman perunan parissa, kun Valtorilta Maija Ronkainen tulee kertomaan Valtorin Transfer Impact Assessment eli TIA-prosessista. TIA on Schrems II -tuomion myötä organisaatioiden vastuulla oleva tiedonsiirtoja koskeva riskiarvio. EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle tapahtuvissa siirroissa on henkilötietojen suojan oltava EU:n vaatimustentasolla ja TIA-prosessilla pyritään vastaamaan tähän riittävyyden henkilötietojen suojan kysymykseen.

Tervetuloa linjoille ja aloita työpäivä ajankohtaisen aiheen parissa!


Ilmoittautuminen:
Päivä: tiistai 1.11.2022
Kello: 08.30
Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua tapahtumaan [tästä].

Puhuja:
Maija Ronkainen on liittynyt Valtorin riveihin koulun penkiltä ensin harjoittelijana, ja maaliskuussa 2016 tietoturva-asiantuntijan tehtäviin. Tietosuojan parissa hän on työskennellyt keväästä 2018 saakka. Maija on kesällä 2022 valmistunut kyberturvallisuuden maisteriohjelmasta.

 

 

 

Tietosuojaverkosto
Tietosuojaverkosto on TIVIAn jäsenyhdistyksien jäsenille suunnattu Tietoturva ry:n järjestämä verkosto kaikille tietosuojaosaajille tai siitä muuten kiinnostuneille. Verkostossa keskustellaan tietosuojan ajankohtaisista asioista, jaetaan parhaita käytäntöjä sekä annetaan vertaistukea.

Kenelle?
Kaikille Tivian jäsenyhteisöjen jäsenille, kuten Tietoturva ry:n jäsenille.  Tietoturva ry:n jäseneksi voit liittyä sivustomme kautta.

Mikäli tietosuoja kiinnostaa, seuraa verkkosivujamme ja Twitter-tiliämme, joissa ilmoitamme verkoston kokoontumisesta!

 

Webinaarin materiaalit 
Tapahtumamateriaalit löydät täältä (vaatii sisäänkirjautumisen).

Mikäli sisäänkirjautumisessa on ongelmia tai  jäsentietoihisi ei ole liitetty sähköpostiosoitetta (tai et muista sitä), lähetä viesti osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi. Laita viestiin yhteystietosi (esim. osoite ja/tai laskusta löytyvä jäsennumerosi).


Yhdistys varaa oikeudet muutoksille.