Hae Tietoturva ry:n hallitukseen!

Yhdistyksemme hallitus hakee vahvistusta tuleville vuosille

Yhdistyksen syyskausi on lähtenyt käyntiin ja samalla on aika suunnata katseita myös tulevaan vuoteen. Hae siis mukaan Tietoturva ry:n hallitukseen vuodelle 2023!

Yhdistyksemme hallituksen jäsenenä pääset aitiopaikalle osallistumaan ja vaikuttamaan yhdistyksemme toimintaan. Hallituksen edustajat ovat Tietoturva ry:n jäseniä. Vallinnat uuden hallituksen kokoonpanosta tekee yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous loppuvuodesta. Hallitukseen kuuluu yhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa valitut puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 3-6 muuta varsinaista jäsentä sekä 0-2 varajäsentä.

Yhdistyksen hallituksen tehtävänä on perinteiset yhdistystoiminnan tehtävät eli yhdistyksen vuosikokoukset, hallituksen kokoukset, kokousten päätösten toimeenpano, talous- ja toimintasuunnitelmien laatiminen sekä niiden noudattaminen. Tämän lisäksi hallitus on osallistunut erilaisten tapahtumien ja yritysvierailujen suunnitteluihin ja järjestelyihin yhdessä yhdistyksen jäsenten kanssa.

Hallituksen kokoonpanon olisi hyvä edustaa mahdollisimman laajasti jäsenkuntaa niin ikärakenteeltaan kuin ammatillisilta osaamisalueiltakin. Voitkin siis olla järjestötoiminnan konkari tai vasta-alkaja – olennaista on se, että sinulla on ideoita ja innostusta sekä mielenkiintoa edistää Tietoturva ry:n toimintaa.

Hyvin tärkeää on, että olet yhteistyökykyinen, sosiaalinen ja utelias uusiin asioihin ja että sinulla on myös riittävästi aikaa luottamustehtäväsi hoitamiseksi.

Kiinnostuitko ja haluatko tutustua uusiin ihmisiin sekä saada uusia kokemuksia? Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteella puheenjohtaja@tietoturva.fi.