Avoimet työpaikat: 2NS – Tulevaisuuden tietoturvapäällikkö

Espoon Keilarannasta on lähtenyt liikkeelle kaikkialle Suomeen ja maailmallekin juurensa ulottava 2NS eli Second Nature Security – kyberturvallisuusyhtiö. 2NS:n huippuasiantuntijat työskentelevät asiakkaiden kyberturvaan liittyvissä projekteissa. Yrityksen missiona on lisätä oman asiantuntijuutensa kautta yhteiskunnan kyberturvaa maailmanlaajuisesti.

Keskeisinä arvoinamme on varmistaa kaikessa toiminnassamme asiakkaan tyytyväisyys, oman henkilöstön onnellisuus sekä liiketoiminnan kannattavuus. Näillä arvoilla yritys on kasvattanut vakaasti ja kannattavasti liiketoimintaansa jo yli 11 vuoden ajan.

Kasvumme myötä etsimme nyt tiimiimme osaavaa henkilöä

Tulevaisuuden tietoturvapäälliköksi

Tehtävässä toimit hallinnollisen tietoturvan konsultoinnin tehtävissä erilaisissa projekteissa ja autat asiakkaitamme muun muassa seuraavien asioiden parissa:

  • Tietoturvaan/tietosuojaan liittyvät analyysit ja kartoitukset
  • Riskienhallinta, häiriötilanteiden hallinta ja jatkuvuussuunnittelu
  • Tietoturvan/tietosuojan hallintajärjestelmien implementointi ja auditointi
  • Tietoturvaan/tietosuojaan liittyvien kehitysprojektien ja hankkeiden konsultointi ja johtaminen

Työskentelet osana superammattimaista tiimiä ja työtehtäväsi muotoutuvat osaamisesi mukaan. Pääset kasvamaan projekteissamme kohti hallinnollisen tietoturvan syväosaajan roolia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä hallinnollisen tietoturvan ja tietosuojan vaativissa kehityshankkeissa ja halutessasi päästä johtamaan asiakkaidemme tietoturvaa/tietosuojaa CISO/DPO rooleissa. Tavoitteemme on, että meillä työskenneltyäsi voi vapaasti valita sinua kiinnostavimman työpaikan. Me haluamme olla paras mahdollinen merkintä sinun CV:ssäsi.

Tehtävässä onnistumisen lähtökohtana on, että ymmärrät tietoturvan merkityksen asiakkaidemme liiketoiminnan näkökulmasta ja toimit sen varmistajana. Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus tietoturvakonsultin, -auditoinnin tai tietoturva-asiantuntijan tehtävistä hallinnollisen tietoturvan parissa. Myös tekninen tietoturvatausta voi olla sopiva tehtävään. Sinulta löytyy osaamista seuraavista asioista tai ainakin tunnistat alla mainittujen aihealueiden sisältöjä:

  • ISO 27001 (tai 27701) standardi
  • Tietosuojalainsäädännön sisältö
  • Riskienhallinnan kokonaisuus ja prosessit
  • Tehtävässä on eduksi tietämys esimerkiksi VAHTI, KATAKRI, PITUKRI, NIST ja OWASP – tietoturvallisuuden viitekehyksistä ja muista ISO standardeista.
  • Arvostamme myös erilaisia serttejä tai halukkuutta suorittaa serttejä kuten esimerkiksi CISSP, CISA, CISM, CRISC, CIPT, CDPSE, ISO 27001 Lead Implementer/auditor

Kasvumme myötä saat paikan, jossa voit kehittyä firman mukana. Työtovereiksi saat alan parhaat asiantuntijat sekä työskentely-ympäristöksi vapaan, joustavan työkulttuurimme. Toimipisteet meillä löytyy Espoosta, Jyväskylästä ja pian myös Oulusta. Voit työskennellä myös toivomasi määrän etänä.

2NS:llä on mahdollista työskennellä myös joustavasti osa-aikatyössä tai oman yrityksen kautta. Me näemme eri työsuhdemuodot ja yrittäjäkumppanimme suurena rikkautena. Meillä yrittäjä saa alan huippuosaajien työyhteisön rinnalleen sekä valmiit konseptit asiakasprojekteissa työskentelyyn.

Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Henri Sikiö, puh. 050 462 3684.

Hae tehtävää viimeistään 3.3.2022: https://careers.2ns.fi/jobs/1566614-tulevaisuuden-tietoturvapaallikko