Tiedonhallintalaki käytännössä -koulutus 8.4.2022

Tietoturva r.y järjestää ”Tiedonhallintalaki käytännössä”-koulutuksen yhteistyössä Arter:in kanssa 8.4.2022. Koulutus järjestetään Arterin tiloissa ja kouluttajana toimii Toni Vehmaanperä. Koulutukseen on myös mahdollista osallistua etänä verkkokoulutuksena. Koulutuskieli on Suomi.


Tiedonhallintalaki käytännössä (1 pv)

Julkista hallintoa koskeva uusi tiedonhallintalaki on astunut voimaan. Sen on tarkoitus keskittää yhteen lakiin eri säädökset, joissa tällä hetkellä säännellään tiedonhallintaa. Uuden lain osa-alueita ovat suunnittelu- ja kuvausvelvollisuudet, tietoturvallisuusvaatimukset, asian- ja palvelunhallinnan rekisteröinnin perusteet sekä tietoaineistojen säilyttämistä ja arkistointia koskevat säännökset.

Tässä koulutuksessa otetaan yhdessä selvää mitä uusi tiedonhallintalaki käytännössä tarkoittaa ja millaisia kuvausvelvoitteita siihen kuuluva tiedonhallintamalli asettaa.

Oppimismenetelmät

Koulutus on yksipäiväinen, ja koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä ja harjoituksista.

Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksessa

  • Saat ymmärryksen tiedonhallintalain keskeisimmistä vaatimuksista ja suosituksista
  • Saat käytännön ohjeet siihen, miten organisaatiosi voi lähteä rakentamaan tiedonhallintamallia

Lounas ja kahvit

Koulutukseen sisältyy lounas ja iltapäiväkahvit. 


Hinnat

Tietoturva ry ja ISACA jäsenille jäsenhinta 450 euroa (ALV 0%)

Jäsenhinnan saadakseen on Tietoturva ry tai ISACA jäsenyys oltava voimassa ja maksettuna ilmoittautumishetkellä. Koulutukseen on myös mahdollista osallistua ilman jäsenyyttä, jolloin hinta on  650 euroa (ALV 0%).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.


Yhdistys varaa oikeudet muutoksiin.