Tietosuojaverkosto 24.11.2021

Oman elämänsä tietosuojavastaava

Tervetuloa seuraavaan tietosuojaverkoston tapaamiseen keskiviikkona 24.11. kello 17.00!

Tällä kertaa kuulemme Oikeusministeriön Tietosuojavastaava Johanna Järvisen näkemyksiä tietosuojasta. Tule linjoille kuulemaan, miten Johanna suojaa tietojaan niin työssä kuin yksityiselämässä.

 

Puhuja

Johanna Järvinen, OTM, oikeusministeriö

Johanna on työskennellyt tietosuoja-ammattilaisena vuodesta 2005. Oikeusministeriön johtavana asiantuntijana hän ohjaa ja kehittää hallinnonalan viranomaisten tietosuojaa ja hoitaa oikeusministeriön tietosuojavastaavan tehtävää. Hän toimii valtioneuvoston tietosuojaverkoston varapuheenjohtajana ja tekee aktiivista yhteistyötä koko julkishallinnon tietosuojan kehittämiseksi. Tietosuojan ABC julkishallinnon henkilöstölle –kurssi on kaikkien organisaatioiden vapaasti hyödynnettävissä. Johannan mielestä oikeus henkilötietojen suojaan on kiehtovin perusoikeus, ja hän kannustaa meitä vaalimaan ja vaatimaan sitä myös henkilökohtaisessa elämässämme.

 


Tietosuojaverkoston tapaamiset ovat TIVIA-Verkostokortti -tapahtumia ja avoimia kaikille TIVIA-yhteisön jäsenille.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on suljettu.