Tietosuojaverkosto: Kansainväliset tiedonsiirrot: problematiikka ja case Brexit -tapahtumatallenne

Webinaaritallenteessa pääset sukeltamaan tiedonsiirtojen problematiikkaan, sekä kuulemaan miten Brexit on vaikuttanut tiedonsiirtoihin Iso-Britanniaan.

Huomioithan, että osa webinaarista on englannin kielellä.

Puhujat

Mikko on sertifioitu tietosuojan ja tietoturvan ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on yli kymmenen vuoden työuransa aikana kartuttanut kokemusta tietosuojan hallinnoinnista niin inhouse-näkökulmasta kuin konsultin roolissakin.

Tietosuojavastaavana hän on toiminut vuodesta 2018.


Laurence työskentelee tietosuoja-asiantuntijana Ericssonilla. Hänen työtehtävänänsä on varmistaa, että Ericssonin tuoteportfolio noudattaa tietosuojalakeja. Tätä ennen hän toimi tietosuojakonsulttina Deloittella.

Laurence on kotoisin Iso-Britanniasta ja hänellä on kansainvälisen yrityslain maisteritutkinto Helsingistä. Laurence kirjoitti Pro Gradu -tutkielmansa käsitellen Brexitin jälkeisiä tiedonsiirtoja.


Webinaaritallenne on katsottavissa TIVIAn videokirjastossa ja on saatavilla kaikille TIVIA -yhteisön yhdistysten henkilöjäsenille.

 

Jos et ole vielä jäsen, liity NYT Tietoturva ry:n jäseneksi – loppuvuosi 2021 henkilöjäsenyys vain 25 euroa: https://crm.ttlry.fi/ttlkotisivupalvelut/liittymislomake.aspx?yid=129619&kieli=