Tietosuojaverkoston tapaaminen 22.09.2021

Kansainväliset tiedonsiirrot: problematiikka ja case Brexit

Tervetuloa tietosuojaverkoston seuraavaan virtuaalitapahtumaan Kansainväliset tiedonsiirrot: problematiikka ja case Brexit 22.9. kello 17:00!

 

Webinaarissa pääset sukeltamaan tiedonsiirtojen problematiikkaan, sekä kuulemaan miten Brexit on vaikuttanut tiedonsiirtoihin Iso-Britanniaan. Tapahtuman aikana sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä puhujillemme.
Huomioithan, että osa webinaarista on englannin kielellä.

Puhujat

Mikko on sertifioitu tietosuojan ja tietoturvan ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on yli kymmenen vuoden työuransa aikana kartuttanut kokemusta tietosuojan hallinnoinnista niin inhouse-näkökulmasta kuin konsultin roolissakin.

Tietosuojavastaavana hän on toiminut vuodesta 2018.


Laurence työskentelee tietosuoja-asiantuntijana Ericssonilla. Hänen työtehtävänänsä on varmistaa, että Ericssonin tuoteportfolio noudattaa tietosuojalakeja. Tätä ennen hän toimi tietosuojakonsulttina Deloittella.

Laurence on kotoisin Iso-Britanniasta ja hänellä on kansainvälisen yrityslain maisteritutkinto Helsingistä. Laurence kirjoitti Pro Gradu -tutkielmansa käsitellen Brexitin jälkeisiä tiedonsiirtoja.


Tietosuojaverkoston tapaamiset ovat TIVIA-Verkostokortti -tapahtumia ja avoimia kaikille TIVIA-yhteisön jäsenille.


 

Ilmoittaudu tästä mukaan: https://crm.ttlry.fi/ttlkotisivupalvelut/Tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?TIAId=5126&kaid=129619