Tietoturva ry jäsentiedote

Tietoturva ry jäsentiedote on julkaistu.

 

Jäsentiedote lähetettiin 05.05.2021 sähköopostitse TIVIAn jäsenrekisteristä löytyviin sähköpostisoitteisiin. Mikäli olet Tietoturva ry jäsen, mutta et saanut tiedotetta sähköpostiisi, tarkista omat yhteystietosi (kirjatautumalla sisään TIVIAn sivuille).

Vaikka jäsentiedote onkin ensisijaisesti yhdistyksen viestintää omille jäsenilleen, on tiedote avoimesti kaikkien luettavissa ja sisältää mm Vieraskynä-palstan kautta laajempaakin yleisöä kiinnostavaa asiaa. Toukokuussa 2021 vieraskynä-palstalla kirjoitti Jarna Hartikainen, Huoltovarmuuskeskuksen varautumispäällikkö.

Jäsentiedote on luettavissa MailChimp -palvelussa: https://mailchi.mp/60192f334874/tietoturva-ry-tiedote-toukokuu2021

Tiedotteen yhteydessä on myös kutsu Tietoturva ry sääntömääräiseen kevätkokoukseen:

Sääntömääräinen kevätkokous 2021