Tule mukaan Tietoturva ry:n avoimeen Slackiin!

Tietoturva ry  on perustanut julkisen Slack-kanavan.

TTRY Jäsenistö -kanavalla on parikin käyttötarkoitusta:

  • Tietoturva ryn hallitus on läsnä kanavalla ja pystyy vastaamaan nykyisten ja tulevien jäsenien kysymyksiin, liittyi ne sitten varsinaiseen jäsenyyteen, tapahtumiin tai muihin askarruttaviin kysymyksiin yhdistyksestä. Kanavalla otamme vastaan myös ruohonjuuritason palautetta siitä, mitä kaikkea TTRY voisi olla jäsenilleen.
  • Kanava on avoin kaikenlaiselle keskustelulle joka liittyy tietoturvaan ja päivänpolttaviin tietoturva-aiheisiin – oli aiheet sitten teknisiä, hallinnollisia tai muuten vaan mielenkiintoisia.
  • Siksi että kanava on julkinen, olemme myös päättäneet että emme rajoita tätä pelkästään jäsenistölle vaan toivomme, että kaikki tietoturvasta kiinnostuneet osallistuvat keskusteluun – ja ehkä sitä kautta myös päätyvät jäseniksi. Jäsenet voivat siis halutessaan kutsua mukaan myös omista sidosryhmistään ei-jäseniä mukaan keskusteluun.
  • Toimimme kaikin puolin valitun median ehdoilla ja haluamme luoda avoimen torin asialliselle keskustelulle rajoittamatta sitä keinotekoisesti. Toivomme myös TIVIAn muiden jäsenyhdistysten tietoturvasta kiinnostuneiden henkilöiden liittyvän tähän avoimeen workspaceen:

https://join.slack.com/t/ttryjsenist/shared_invite/zt-nbzz6j8w-ZUoXvsuNVYwWODxuSIVe3Q