Tietotekniikan Valvonnan ja Kontrollien koulutus

TiVaKo-koulutus 

Tietotekniikan valvonnan ja kontrollien (TiVaKo) -koulutus on tietohallinnon valvonta- ja kontrollialan de facto – koulutuskokonaisuus, jolla opastetaan, kuinka tietojenkäsittelytoimintaa kehitetään, hallitaan, valvotaan ja tarkastetaan alan parhaiden mallien ja standardien mukaisesti. TiVaKo-koulutus sisältää perusteita kaikista ISACA:n myöntämien sertifikaattien osa-alueista: tietojärjestelmätarkastuksesta, tietoturvan johtamisesta, tietohallinnosta ja tietotekniikan riskienhallinnasta.

 Kohderyhmä

TiVaKo-koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka vastaavat organisaation tietohallinnosta, tietojärjestelmistä, tietoturvallisuudesta, käyttötoiminnasta, tietotekniikkahankinnoista tai niiden tarkastamisesta. Käsittelynäkökulmansa vuoksi koulutus soveltuu monille muillekin tietotekniikka-alan ammattilaisille kuten suunnittelijoille ja konsulteille. Tietotekniikka- ja järjestelmätoimittajille koulutus tarjoaa näkökulman, jota asiakkaat yhä enemmän odottavat ja arvostavat. Tilintarkastajille ja sisäisille tarkastajille TiVaKo antaa hyvät perusteet tietojärjestelmien ja -tekniikan ymmärtämiseen.

 Koulutuksen sisältö ja osallistuminen

TiVaKo-koulutus koostuu kuudesta luentopäivästä, ja koulutus järjestetään kokonaisuudessaan etänä Google Meet -palvelua käyttäen. Osaan luentopäivistä voi liittyä ennakkotehtäviä, jotka koulutukseen osallistujat tekevät luentopäivien välissä. Luennoijat ovat kokeneita tarkastuksen, valvonnan, kontrollien ja tietoturvallisuuden asiantuntijoita. Luennot ovat suomenkielisiä.

 • Tietohallinnon teemapäivä (Keskiviikko 3.2.2021)
 • Tietoturvan ja riskienhallinnan teemapäivä (Torstai 4.2.2021)
 •  IT palveluiden, projektien ja teknologien teemapäivä (Keskiviikko 17.2.2021)
 • Tietosuojan teemapäivä (Torstai 18.2.2021)
 • Julkishallinnon ja sopimusten teemapäivä (Keskiviikko 3.3.2021)
 • Tarkastuksen teemapäivä (Torstai 4.3.2021)

Katso tarkemmat tiedot koulutuspäivien sisällöstä tästä linkistä: TiVaKo_2021_ohjelma.pdf

Hinnat

 • Kaikki kuusi kurssipäivää (36 CPE)
  • Ei-jäsenet 1390€ + ALV 24%
  • Tietoturva ry:n jäsenet  700€ + ALV 24%
 • Yksittäinen koulutuspäivä (6 CPE) : 290€ + ALV 24% (yksittäiset päivät tarjolla vain jäsenille).

 

Kurssin tuottaa yhteistyöjärjestömme ISACA Finland Chapter . Osallistuminen Tietoturva ry:n  jäsenhinnalla edellytttää voimassaolevaa ja maksettua Tietoturva ry:n jäsenyyttä.

Tietoturva ry:n jäsenet voivat halutessaan osallistua koko kurssin sijaan myös yksittäisille koulutuspäiville.

Osallistumisen peruminen on kulutonta 29.01.2021 asti, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksistakin periin täysi kurssihinta.

Kurssille voit ilmoittautua täyttämällä tietosi tähän lomakkeeseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSykTYSvKhFuSld9OZeL_WXnOgN0TFCP3ljl2-FBtADBmmcg/viewform