Tietoturva ry:n jäsenet tervetulleita Sisäiset Tarkastajat ry:n Kevätseminaariin!

Haluatko lisätä tarkastuksen tehoa koneoppimisella, tekoälyllä ja data-analytiikalla? Uskotko, että teknologian rinnalla tarvitaan kriittistä ajattelua? Kykyä löytää toimivia ratkaisuja, kyseenalaistaa uskomuksia ja vaihtaa näkökulmaa ketterästi? Valmiutta tulkita numeroita ja sanoja, mutta myös ilmeitä ja eleitä? Niin mekin! Sen vuoksi kokosimme estradille tarkastajia, joilla on vahvaa näyttöä ja käytännön kokemusta uusista tarkastustekniikoista, -työvälineistä ja -menetelmistä. Lisäksi käyttäytymistieteilijöillä, joiden tutkimustuloksia jokainen meistä kykenee hyödyntämään työssä, etevimmät myös kotona.

Seminaaripaikkana palvelee uudenkarhea Original Sokos Hotel Tripla Pasilassa. Helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta.

Käy tutustumassa ohjelmaan ja varaa paikkasi eturivissä tästä https://theiia.fi/events/kevatseminaari2020/ .

Nyt Tietoturva ry:n jäsenille maaliskuun ajan – valitse jäsenhinta ja merkitse ilmoittautuessasi lisätietoihin ”Tietoturva”
Tervetuloa!