Tapahtumiin ilmoittautuminen

Olemme aloittaneet alkuvuodesta yhteistyön Lyytin kanssa. Lyyti on tapahtumanhallintatyökalu, joka helpottaa tapahtumien hallintaa. Jatkossa lähetämme tapahtumien ilmoittautumiseen liittyvän viestinnän Lyytin ja uutiskirjeen kautta. Pääsääntöisesti tapahtumakutsut tulevat suoraan sähköpostilaatikoihin ja tapahtuman peruutukset tulee tehdä vahvistus- tai muistutusviesteissä olevan peruustuslinkin kautta.

Lyytin käyttöönotto on automatisoinut tapahtumanhallintaa, sekä helpottanut ja nopeuttanut tapahtumien viestintää.

Jatkossa verkkosivuille kirjautumista ei enää tarvita ja ominaisuus tulee poistumaan kokonaan uusien verkkosivujen myötä.

No show-maksu

Olemme ottaneet käyttään myös no show -maksun. No how -maksu lähetetään tahoille, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan, mutta eivät saavu sinne tai peruuttavat osallistumisen liian myöhään. No show -maksun tarkoitus on sitouttaa osallistujia tapahtumaan ja kattaa tarjoilusta aiheutuvia kustannuksia. Peruuttamalla osallistumisen ajoissa, voi paikan tarjota jonossa seuraavana olijalle.

Koulutuksissa no show -maksu määräytyy kumppanin ehtojen mukaan ja yritysvierailuissa yms. peruutusmaksu on yleensä 20 €, mikäli osallistuminen perutaan alle kolme päivää ennen tapahtumaa.

Tuliko mieleen kysyttävää? Ota yhteyttä tapahtumat@tietoturva.fi