Tietoturva ry:n jäsenyys

Tietoturva ry on Suomen suurin tietoturva-ammattilaisten verkosto. Olet tervetullut jäseneksemme olitpa sitten ammattilainen, opiskelija tai asiasta muuten kiinnostunut. Liittyminen onnistuu helposti TIVIAn sivuilta. Yhdistyksen jäsenenä pääset osallistumaan yhdistyksen tilaisuuksiin ja tapahtumiin, saat mahdollisuuden verkostoitua muiden tietoturva-ammattilaisten kanssa sekä pääset nauttimaan Tietoturva ry:n jäseneduista.

Tietoturva ry:n jäsenenä saat

  • osallistumisoikeuden yhdistyksen ajankohtaistilaisuuksiin, keskustelutilaisuuksiin, yritysvierailuihin ja jäsentapaamisiin
  • edullisen osallistumismahdollisuuden yhdistyksen seminaaritapahtumiin
  • oikeuden Tietoturva ry:n itse tarjoamiin jäsenetuihin sekä TIVIAn kautta tuleviin etuhin
  • yhteistyökumppaniemme alennukset tietoturvakoulutuksista ja -tapahtumista

Tietoturva ry:n neuvottelemista eduista ja alennuksista ilmoitetaan säännöllisessä jäsenkirjeessä. 

Kannattaa myös käydä vilkaisemassa yhdistyksen Jäsenen muistilistaTIVIAn kautta tulevat edut

Tietoturva ry:n jäsenenä olet oikeutettu myös TIVIAn kautta tuleviin jäsenetuihin. Tarkemman listauksen jäseneduista löydät TIVIAn web-sivulta

Lisämaksusta sinun on mahdollista saada myös laadukkaita lehtiä.


Jäsenmaksut

Tietoturva ry:n vuosijäsenmaksut ovat seuraavat:

Henkilöjäsen 65 € / vuosi

Henkilöjäsen 108 € / vuosi TIVIAn eduilla (http://tivia.fi/jasenyys/jasenedut)

Seniorijäsen 44 € / vuosi

Seniorijäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että kopio eläketodistuksesta tai eläkekortista (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi. Ikärajaa ei ole.

Opiskelijajäsen 20 € / vuosi

Opiskelijajäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että opiskelijakortin kopio (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi. Ikärajaa ei ole.

Nuori Opiskelijajäsen 0 € / vuosi

Nuoren opiskelijajäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että on syntynyt vuonna 1996 tai myöhemmin ja opiskelijakortin kopio (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

Nuorisojäsen 0 € / vuosi  

Nuorisojäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että on syntynyt vuonna 2000 tai myöhemmin. Ikä on pyydettäessä todistettava esim. henkilökortin kopiolla, joka toimitetaan (esim. valokuvana) TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

Yhteisöjäsen

Jäsenmaksu määräytyy yrityksen henkilömäärän ja liittymiskuukauden mukaan.

Mikäli haluat liittää yrityksesi tai organisaatiosi Tietoturva ry:n yhteisöjäseneksi, niin tutustu oheiseen sivuun: Tutustu yhteisöjäsenyyteen.

 

Tietoturva ry:n jäseneksi liitytään TIVIAn sivuilta. Jos haluat luoda tunnukset tietoturva.fi-sivustolle, se onnistuu täältä.


Hetkinen! Mikä on TIVIA?!?

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry, TIVIA, on valtakunnallinen ja puolueeton tietotekniikka-alalla toimivien yhdistysten yhteistyöjärjestö. Se koostuu lähes 30 jäsenyhdistyksestä, jolla on yhteensä lähes 12 000 henkilöjäsentä. Tämän lisäksi liittoyhteisöön kuuluu kattavasti erilaisia it-alan osaamisyhdistyksiä ja verkostoja.  

Tietoturva ry kuuluu yhdistyksena TIVIAan. Näin ollen Tietoturva ry:n jäsenet kuuluvat TIVIAan Tietoturva ry:n kautta.

Oheisen linkin takaa löydät vastauksia yleisimpiin TIVIAa koskeviin kysymyksiin: Mikä on TIVIA?