Oletko aina halunnut osallistua Disobeyhin, mutta matkakassassa on vajausta, tai lippu on liian kallis? Osallistu siis Tietoturva ry:n Disobey-kisaan, josta voit voittaa yhdistyksen henkilöjäsenyyden yhdeksi vuodeksi, Tietoturva ry:n kustantaman lipun Disobeyhin ja matkat tapahtumaan (jos olet itse esittämässä tulevassa tapahtumassa, pääsylippu seuraavan vuoden tapahtumaan).

Säännöt ja ehdot:

  1. Yksi esitysehdotus per hakija,
  2. Kuvaile myös vedätkö itse esityksen läpi, järjestätkö puhujan(/t) vai toivotko yhdistyksen hallituksen avustavan asiassa.
  3. Esityksiin pätee Disobey:n CFP:tä koskevat säännöt
  4. TTRY ei voi taata, että ehdotettu (TTRYn kisan voittanut)  konsepti menee läpi.
  5. Preferoimme hallinnollisen tietoturvan aiheita, mutta emme sulje pois mitään aihealuetta
  6. TTRY:n hallitus päättää voittajan
  7. Kisa alkaa 18.8.2021  ja päättyy viikkoa ennen Disobeyn CFP:n sulkeutumista. ( Tällä hetkellä Disobeyn CFP ei ole vielä auki, eikä sen päivämääristä ei ole julkista tietoa. )
  8. Jos Disobeyta ei järjestetä 2022, niin palkinnoksi saa TTRY:n vuoden jäsenyyden. Jos tapahtuma järjestetään, niin palkinnoksi saa TTRY:n vuoden jäsenyyden, Disobey lipun, ja matkaliput paikan päälle julkisilla kulkuvälineillä (bussi, juna)
  9. Tietoturva ry:n hallituksella on tarpeen tullen ja perustellusta syystä oikeus muuttaa sääntöjä

Esityksen teemana voi olla mi Kunhan se on kiinnostava ja yleisöön uppoava! :Esityksen teemana voisi olla esimerkiksi poikkeamanhallinta tapausesimerkein, tai mikä tahansa muu tietoturva-aihe. Kunhan se on kiinnostava ja yleisöön uppoava! 🙂

 

Disobey