Vuoden Tietoturvapäällikkö® -tunnustus 2018

 

Tietoturva ry etsii tietoturvan huippuammattilaista Vuoden tietoturvapäälliköksi!

Palkittavan henkilön tulee toimia Suomessa tietoturvapäällikön, tietoturvavastaavan tai tietoturvajohtajan tehtävässä. Henkilön titteli ei ole rajoittava tekijä, vaan myös esimerkiksi turvallisuuspäällikkö, -vastaava ja -johtaja voidaan myös valita Vuoden Tietoturvapäälliköksi. Mikäli henkilö on konsultti, niin tällöin hakemuksessa tulee pystyä osoittamaan henkilön toimivan vaaditussa tehtävässä.

Palkinnon tarkoituksena on kannustaa tietoturva-ammattilaisia kehittymään omassa työssään sekä edistää suomalaista tietoturvaosaamista ja sen arvostusta.

 

Tietoturvapäällikön valintakriteerit
Palkinnon saajaa valittaessa valinta perustuu yhteen tai useampaan seuraavista valintakriteereistä: Vuoden tietoturvapäälliköksi etsitään henkilöä, joka on toimialallaan ennakkoluulottomasti ja esimerkillisesti kehittänyt tietoturvan tai tietosuojan toimintatapoja sekä edellytyksiä organisaatiossaan vuoden 2018 aikana tai omalla toiminnallaan merkittävästi edistänyt tietoturva-ammattilaisten verkostoitumista ja puolueettoman tiedon jakoa organisaatiorajojen yli.


Vuoden tietoturvapäällikkö - Palkinnot
Palkinnoksi Vuoden Tietoturvapäällikölle Tietoturva ry myöntää kunniamaininnan ja tietoturvakurssin yhteistyössä Arrow ECS:n kanssa. Tämän lisäksi palkittu saa yhden vuoden mittaisen Tietoturva ry:n jäsenyyden, joka oikeuttaa osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ja muihin jäsenetuihin.


Ehdokasasettelu
Kilpailuun on avoin ehdokasasettelu 22.2.2018. – 15.3.2018 välisenä aikana. Ehdotukset palkittavasta henkilöstä perusteluineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tietoturva ry:n hallitus valitsee Vuoden Tietoturvapäällikön ehdokkaiden joukosta mainittujen palkintokriteerien perusteella. Tietoturva ry:n hallituksen jäsentä ei voi valita Vuoden tietoturvapäälliköksi. Voittaja julkistetaan 10.4. 600 minutes of Information and Cybersecurity -tapahtumassa.

Lisätietoja antavat Tietoturva ry:n hallituksen puheenjohtaja Ursula Koski ja varapuheenjohtaja Lea Viljanen.

 

Yhteistyössä