Tapahtuma

Otsikko: Sytyke laivaseminaari: 2037 Tiekartta tulevaisuuteen
Kalenteri: Yhteistoiminta
Päivä: 13:00 05.10.2017 - 10:30 07.10.2017
Vapaiden paikkojen lukumäärä: 0/0
Kopioi: Google
Kopioi: Outlook (.ics)

Sinun tulee olla kirjautuneena sivustolle, jotta voit ilmoittautua tapahtumaan.

Tapahtumakuvaus

2037 - Tiekartta tulevaisuuteen

Vuonna 1979 perustettu ja 1986 rekisteröity Systeemityöyhdistys SYTYKE ry lähtee risteilylle kohti tulevaisuutta lokakuun alussa yhdessä alan edelläkävijöiden ja opiskelijoiden kanssa jo 20. Kerran. Tämän vuoden teemana on 2037 - tiekartta tulevaisuuteen

Sytyke on Suomen suurin kokonaisarkkitehtuurin ja systeemityön osaamisyhteisö tavoitteenaan jakaa tietoja alan parhaista käytännöistä, joiden avulla taataan kilpailukyvyn ja alan työpaikkojen säilyminen satavuotiaassa Suomessa myös pitkälle tulevaisuuteen. Sytyke yhdistää suomalaiset tietojärjestelmätyön ammattilaiset liiketoiminnasta teknisiin asiantuntijoihin. Käsittelemme alan ajankohtaisia teemoja, keskustelemme ja opimme yhdessä: "hypetystä tervejärkisesti". Sytykkeen osaamisyhteisöissä samoista teemoista kiinnostuneet verkostoituvat asiantuntijatapahtumissa.

Risteilyn teeman mukaisesti katsotaan yhdessä miten matka on taittunut tähän asti ja miltä tulevaisuus näyttää seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana. Key Note Speakeriksi on lupautunut Risto Linturi, joka on kansainvälisesti tunnettu ja tunnustettu tulevaisuudentutkija. Teemaa jatketaan robotiikan, fintechin ja palvelumuotoilun keinoin unohtamatta Kokonaisarkkitehtuurin osaamisyhteisön KAOS:n teemoitusta mallintamismenetelmien näkymistä.

Early bird -liput Tietoturva ry:n jäsenille 300€ (31.5. asti)

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tilaisuuteen: http://2037.fi/