Sivuston tietoturva ja tietosuoja

Tietosuoja

Tämä sivusto (www.tietoturva.fi) käyttää Google Analytics -verkkosivujen analytiikkapalvelua. Palvelua käytetään sivuston käyntien analysointiin ja sivuston kehittämiseen. Tietoturva ry:llä ei ole käytössä Google Analyticin näyttö- ja uudelleenmarkkinointitoiminnallisuuksia eikä Tietoturva ry ole antanut Googlelle lupaa välittää analytiikkatietoja kolmansille osapuolille.
 
Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja. Evästeisin tallennetut tiedot verkkosivujen käytöstä (mukaan lukien IP-osoite) välitetään ja tallennetaan Googlen palvelimille. Google voi siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille, jos laki sitä vaatii, tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta.
 
Mikäli haluat estää tietojesi keräämisen Google Analytics -palveluun Google suosittelee Google Analytics Opt-out -lisäosan käyttöä.

Yhdistyksen tietosuojaseloste (rekisteröityneille ja sisäänkirjautuneille jäsenille) ohessa liitteenä. 

Tietoturva

Haavoittuvuuksien raportointi

Mikäli uskot löytäneesi mahdollisen haavoittuvuuden tai jonkin muun tietoturva- tai tietosuojaongelman sivustoltamme, niin ole ystävällinen ja ilmoita asiasta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jotta voisimme paikantaa ongelman mahdollisimman tehokkaasti, niin toivomme mahdollisimman selkeää kuvausta ongelmasta ja kuinka ongelman pystyy todentamaan.

Vulnerability Reporting

If you believe you have found possible security vulnerability or other security or privacy issue from the web pages, please contact Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

In order to quickly locate the issue, please provide a description and detailed instructions about how to reproduce the issue.