Tarvetta uusille tietoturva-asiantuntijoille? 

Suomi kuuluu tietoturvan kärkimaihin koko maailmassa ja alalle tarvitaan tulevina vuosina paljon uusia osaajia. Tietoturvan merkitys liiketoiminnalle ymmärretään entistä paremmin ja vahvasta tietoturvaosaamisesta on hyötyä myös ohjelmistotuotannossa ja sen eri vaiheissa. Lisäksi aihe on ajankohtainen, kun EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR astuu voimaan uusine velvoitteineen keväällä 2018. 

Osaajatarpeen korjaamiseksi Saranen Consulting on käynnistämässä toukokuussa 2017 rekrytoivan koulutusohjelman aiheena: Tietoturvallinen ohjelmistokehitys.  

Onko sinun yritykselläsi tarvetta kehittyville ja motivoituneille tietoturva-alan asiantuntijoille tai tietoturvaan perehtyneille ohjelmistokehittäjille? Rekrytointiohjelma voi olla ratkaisu tarpeisiinne. 

Uusia tietoturvaosaajia joustavasti rekrytointiohjelman kautta

Rekrytointiohjelman tavoitteena on kouluttaa yrityksille ohjelmistokehityksen sekä tietoturva-alan osaajia ICT-alan osaajista, joilla on valmiuksia koulutuksen tai työkokemuksen kautta kehittyä näihin vaativiin työtehtäviin. 

6 kk rekrytointiohjelma alkaa toukokuussa 2017 ja sen koulutussisällöt (n. 20 koulutuspäivää) rakentuvat sekä keskeisten tietoturva-aiheiden ja valittujen ohjelmistokehitysteknologioiden ympärille. 

Koulutussisällöt

  • Tietoturva osana yritysturvallisuutta
  • Teknisen toimintaympäristön ja tietoturvan perusteita
  • Tietoturvalainsäädäntö
  • Turvallinen ohjelmistokehitys
  • Tekninen tietoturva
  • Lähi- ja reititysverkkojen tietoturva
  • IDM & Access Management
  • Java ohjelmistokehitys
  • Web-teknologiat 

Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne 6 kk koulutusohjelman ajan ja osallistuu siinä ohessa asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen. Rekrytointiohjelman ajalle solmimme koulutussopimuksen eli ohjelman aikana teille ei aiheudu palkkakuluja eikä muitakaan työsuhteeseen liittyviä sivukuluja. Ohjelman jälkeen tavoitteena on, että teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on täten riskittömämpi ja kustannustehokkaampi tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen. Ohjelman kokonaisinvestointi 6 kk osalta yrityksellenne on 9 300 € (+ alv 24 %) eli 1 550 € / koulutuskuukausi. 

Toteutamme rekrytointiohjelman yhteistyössä mm. Tietoturva ry:n, Ohjelmistoyrittäjät ry:n, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. 

Lisätiedot

Jos aihe on teidän yrityksellenne kiinnostava ja ajankohtainen, niin ottakaa yhteyttä! 

Mikko Myllykoski
0400 526 227
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarkennetaan yhdessä teidän rekrytointitarvetta ja lähdetään etsimään teille soveltuvaa tietoturva-alan tulevaa osaajaa.

 

Yhteistyössä