Jäsenen muistilista

Oheiseen listaan on kerätty muutamia käytännön asioita, jotka on hyvä tuntea Tietoturva ry:n toimintaan liittyen:

  • Yhdistyksen web-sivu (www.tietoturva.fi): Yhdistyksen web-sivu koostaa kaikki yhdityksen toimintaan liittyvät merkittävät asiat. Web-sivujen kautta näet mm. tapahtumakalenterin, tilaisuuksien videot ja jo olleiden tilaisuuksien materiaalit. Emme luo automaattisesti tunnuksia web-sivulle, mutta saat tunnuksen joko rekisteröimällä tunnuksen itse sivustolla tai pyytämällä siitä sähköpostilla osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Tapahtumat: kaikki tapahtumat julkaistaan yhdistyksen tapahtumakalenterissa web-sivuillamme. Lähtökohtaisesti tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu myös web-sivujen kautta. Tällöin sinun tulee olla kirjautuneena sivustolle ja avata haluamasi tapahtuman tapahtumasivu. Tapahtumasivun kautta pystyt ilmoittautumaan tapahtumiin ja toisaalta pystyt myös peruttamaan ilmoittautumisesi. Toivoimme lämpimästi, että mikäli et pääse tilaisuuteen, niin peruutat mieluumin osallistumisesi kuin jätät saapumatta itse tilaisuuteen. Näin esimerkiksi tapahtuman järjestäjä osaa varata oikean kokoisen tilan ja sopivasti tarjoilua.
  • CPE-pisteet: Tietoturva ry:n järjestämini tilaisuuksiin osallistuminen oikeuttaa lähtökohtaisesti CPE-pisteisiin. Mikäli tilaisuudessa kiertää osallistujalista ja laitat listaan nimeni, niin voimme kirjoittaa sinulle tarvittaessa osallistumistodistuksen. Mikäli tilaisuudessa ei jostain syystä kierrä nimilistaan, niin tällöin on turvallisempaa pytää erikseen osallistumistodistusta jäsensihteeriltä.
  • Tiedottaminen: Yhdistyksen pääasiallinen tiedotuskanava on jäsenille sähköpostilla lähetettävä jäsentiedote. Jäsentiedote julkaistaan noin kerran kuussa. Tämän lisäksi yhdistys esiintyy Twitterissä tunnuksella @tietoturva_ry ja yhdistyksellä on oma LinkedIn-ryhmä (ks. seuraava kohta). Mikäli teillä on yhdistystä koskevia asioita jäsenistölle tiedotettavaksi, niin ole yhteydessä yhdistyksen tiedottajaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Yhdistyksen LinkedIn-ryhmä (Tietoturva ry, Finnish Information Security Association (FISA)): Yhdistyksen jäsenenä olet oikeutettu liittymään Tietoturva ry:n LinkedIn-ryhmään. Mikäli LinkedIn:ssä näyttämäsi tiedot poikkeavat merkittävästi meille ilmoittamistasi tiedoista, niin lisää liittymispyyntöön jäsennumerosi mukaan. Tämä nopeuttaa merkittävästi liittymisprosessia.
  • Jäsenedut: Tietoturva ry:n jäsenenä sinulla on käytössäsi kaikki TIVIAn yleiset jäsenedut: http://www.tivia.fi/jasenyys/jasenedut. Lisäksi sinulla on käytössäsi Tietoturva ry:n kautta tulevat lisäedut: Jäsenyys
  • Vierailut yrityksiin: Mikäli haluat järjestää Tietoturva ry:n jäsenille mahdollisuuden päästä tutustumaan edustamasi yrityksen toimintaan, niin ota yhteyttä hallitukseen osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro viestissäsi tarkemmin millaisesta vierailusta olisi kyse sekä kerro tapahtuman tarkemmasta sisällöstä.
  • Omien tietojen ylläpitäminen: Koska hankimme jäsenrekisteripalvelut TIVIAlta, niin sinun osoite- ja sähköpostitiedot on tallennettu TIVIAn tarjoamaan jäsenrekisteriin. Näin ollen sinulla on KAKSI erillistä käyttäjätunnusta. Toinen tunnus toimii Tietoturva ry:n web-sivulle, jonka avulla pystyt ilmoittautumaan tapahtumiin. Toinen tunnus taas toimii TIVIAn web-sivulle, jonka kautta pystyt muutamaan posti- ja sähköpostiosoitteesi. Liittymisen jälkeen saat TIVIAlta erillisen viestin, jossa sinulle kerrotaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla pystyt kirjautumaan osoitetietojen ylläpitoon TIVIAn sivujen kautta. Pikalinkit jäsentietojen ylläpitoon löytyy Tietoturva ry:n sivujen kautta kirjauduttuasi ensin Tietoturva ry:n web-sivulle. Tämän jälkeen vasemmasta palkista löytyvät linkit sekä Tietoturva ry:n web-sivulle kirjautumistietojen että TIVIAn tarjoamassa rekisterissä olevien osoitetietojen ylläpitoon. (Ylemmän linkin kautta voit muuttaa kirjautumistietojan Tietoturva ry:n web-sivulle ja alemman linkin kautta voi muuttaa osoitetietosi (sekä sähköposti- että perinteisen postiosoitteen)).

Mikäli sinulla on kysyttävää toiminnasta, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Ystävällisin terveisin

Juha, jäsensihteeri

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.