Teknologia 22 messut 3-5.5.2022


Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma järjestetään 3.–5.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Messujen viidellä ohjelmalavalla järjestetään kolmen päivän aikana yhteensä yli 100 puheenvuoroa. Torstain aamupäivän ohjelmassa on Tietoturva ry:n järjestämät esitykset, joissa kantavana teemana on sähkönjakelun kyberturvallisuus ja huoltovarmuus.

Teknologia 22 -tapahtuman aihealueita ovat ICT:n lisäksi muun muassa automaatio, elektroniikka, tekoäly ja robotiikka. Tapahtuman teemana on Kestävän huomisen ratkaisut. Teknologia 22 on tapahtuma, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tietojen päivittämiseen, verkostoitumiseen sekä uusiin tuotteisiin ja palveluihin tutustumiseen.

Tapahtuman yksi ohjelmalava on pyhitetty ICT:lle ja se on TIVIA Stage. Messujen koko ohjelman löydät täältä.

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy. Rekisteröidy kävijäksi heti!