Uhkamallinnus ja riskienhallinta 17.8.2021

Tervetuloa mukaan TIVIAn Uhkamallinnus ja riskienhallinta -webinaariin 17. elokuuta. Webinaarissa asiantuntijana toimii Leijona Securityn toimitusjohtaja Joonatan Kauppi. Webinaari on suomenkielinen, maksuton ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. Webinaarin lopuksi yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin.

Kyberturvallisuuden parantaminen ja puolustuksen organisointi saattavat monesti tuntua hankalalta, etenkin kun kyberhyökkäykset ovat yhä runsaslukuisempia ja vakavampia. Miten voidaan tietää mikä organisaatiota uhkaa? Entä miten voidaan priorisoida rajalliset resurssit sinne missä niitä todella tarvitaan?

Uhkamallinnus ja riskienhallinta -webinaari

  • tiistai 17.8.2021
  • klo 9.00–10.00
  • webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista

Ilmoittautuminen TIVIAn kautta:

https://tivia-jasenyhdistykset.fi/2021/06/17/uhkamallinnus-ja-riskienhallinta-17-8-2021/