Tervetuloa Cyber Security Nordic 2019 -tapahtumaan!

Tietoturva tarjoaa jäsenistölleen alennuksen Cyber Security Nordic -tapahtumaan! Uutisen lopusta löytyy ohjeistus jäsenalennuksen hyödyntämiseen.

Cyber Security Nordic järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa Messukeskuksessa, Helsingissä, 2.–3. lokakuuta 2019. Tapahtuma keskittyy kyberturvallisuusammattilaisten ongelmanratkaisustrategioihin ja -taitoihin. Tapahtuma on jaettu näyttely-, konferenssi- ja tapaamisalueisiin. Tapahtuma on suunnattu tietoturva-asiantuntijoille, johtaville päättäjille ja valtion virkamiehille.

Tapahtuman järjestäjä on Messukeskus Helsinki, joka järjestää tapahtuman yhteistyössä Finnish Information Security Cluster FISCin kanssa. Tapahtuman strategiset yhteistyökumppanit ovat Accenture Security, F-Secure, Microsoft, PwC ja TrendMicro.

Tapahtuman teemat:

  • Politics of Cyber Security
  • Reality of Cyber Security
  • Future of Cyber Security
  • Economics of Cyber Security

Ketkä osallistuvat?
Toimitusjohtajat, yrityspäättäjät, turvallisuus- ja riskienhallinta-asiantuntijat, it-ammattilaiset ja valtion virkamiehet.

Liput

Jäsenhinta 450 € + alv 24 % (Normaalilippu 695 € + alv 24 %)
Early bird -lippu 495 € + alv 24 %

Tietoturva ry:n henkilöjäsenet saavat ostettua lipun tapahtumaan etuhintaan 450 € + alv 24 %. Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä.

Voit pyytää koodin myös sähköpostitse osoitteesta tapahtumat@tietoturva.fi

Lisätietoja tapahtumasta: https://cybersecuritynordic.messukeskus.com.