Tietoturva ry

TIVIAn ja Tietoturva Ry:n jäsenhankintakampanja

TIVIAlla on käynnissä kampanja, jossa jokaisen jäsenen tavoitteena on suositella jäsenyyttä omaan yhdistykseen. Jos jäsen suosittelee jakamalla oman yhdistyksensä bannerin Facebookissa, osallistuu hän arvontaan, jossa palkintoina on kolme lahjakorttia (300€, 100€, 100€) verkkokauppa.comiin.

Kampanja aika on 5.5. - 15.6.2017

Tavoitteena on aktivoida nykyisiä jäseniä suosittelemaan työyhteisölleen, kollegalle, esimiehelle, tiiminsä jäsenelle, tutuille, tai yhteistyökumppaneille TIVIA-yhteisön jäsenyyttä. Haluamme myös aktivoida jäseniämme tekemään helposti työtä yhteisömme eteen.

Ohjeistus jäsenille kampanjan laittamiseksi Facebookiin:

1. Tee päivitys Facebook-sivullesi

2. Päivitykseen mukaan:

- Tietoturva ry:n ja TIVIAn kampanjabanneri (http://tivia.fi/sites/tivia.fi/files/tivia/jasenasiat/jasenkampanja_kevat_2017/Banneri-2017-Tietoturva.jpg)

- Nettisivun osoite: www.tivia.fi/liity

 

Toivomme kampanjalle näkyvyyttä ja menestystä! Yhteistyössä on voimaa!

ps, Voit käyttää alla olevia jäsentemme argumentointia hyväksesi jakaessasi banneria: miksi liittyä?:

"Jos haluat vaikuttaa ja kouluttautua yhdessä Suomen johtavien osaajien ja asiantuntijoiden kanssa rennossa ilmapiirissä, ota osaa toimintaan."

"Haluatko tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista suoraan maan johtavilta asiantuntijoilta ilman myyntipuheita? Tule TIVIAn tapahtumiin!"

"TIVIA on riippumaton liiketoiminnan kehittämisen verkosto"

"Kunnollisten kesätyöpaikkojen saaminen on vaikeaa, etkä tiedä mitä mahdollisuuksia alalla on? TIVIAn jäsenenä pystyt verkostoitumaan muihin IT-alan rautaisiin ammattilaisiin, joiden avulla ymmärrät paremmin tietotekniikan alan mahdollisuuksista sekä luot kontakteja, jotka takaavat tulevaisuuden kesätyösi."

"Pärjäätkö ihan oikeasti aina yksin? Kyllä -oletko varma? En -TIVIA!"

Kiitos kun jaat!

 

Yhteistyökumppanit