Tietoturva ry

 

 Tietoturva ry etsii tietoturvan huippuammattilaista Vuoden tietoturvapäälliköksi!

Palkittavan henkilön tulee toimia Suomessa tietoturvapäällikön, tietoturvavastaavan tai tietoturvajohtajan tehtävässä. Henkilön titteli ei ole rajoittava tekijä, vaan myös esimerkiksi turvallisuuspäällikkö, -vastaava ja -johtaja voidaan myös valita Vuoden Tietoturvapäälliköksi. Mikäli henkilö on konsultti, niin tällöin hakemuksessa tulee pystyä osoittamaan henkilön toimivan vaaditussa tehtävässä.

Palkinnon tarkoituksena on kannustaa tietoturva-ammattilaisia kehittymään omassa työssään sekä edistää suomalaista tietoturvaosaamista ja sen arvostusta. 

Tietoturvapäällikön valintakriteerit
Palkinnon saajaa valittaessa valinta perustuu yhteen tai useampaan seuraavista valintakriteereistä: Vuoden tietoturvapäälliköksi etsitään henkilöä, joka on toimialallaan ennakkoluulottomasti ja esimerkillisesti kehittänyt tietoturvan tai tietosuojan toimintatapoja sekä edellytyksiä organisaatiossaan tai omalla toiminnallaan merkittävästi edistänyt tietoturva-ammattilaisten verkostoitumista ja puolueettoman tiedon jakoa organisaatiorajojen yli.


Vuoden tietoturvapäällikkö - Palkinnot
Palkinnoksi Vuoden Tietoturvapäällikölle Tietoturva ry myöntää kunniamaininnan ja tietoturvakurssin yhteistyössä Arrow ECS:n kanssa. Tämän lisäksi palkittu saa yhden vuoden mittaisen Tietoturva ry:n jäsenyyden, joka oikeuttaa osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ja muihin jäsenetuihin.


Ehdokasasettelu
Kilpailuun on avoin ehdokasasettelu 25.1. – 28.2.2019 välisenä aikana. Ehdotukset palkittavasta henkilöstä perusteluineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tietoturva ry:n hallitus ja valintaraati valitsevat Vuoden Tietoturvapäällikön ehdokkaiden joukosta mainittujen palkintokriteerien perusteella. Valintaraatiin kuuluu alalla hyvin tunnettuja jäseniä, edellisen vuoden palkinnonsaajan jne.

 Tietoturva ry:n hallituksen jäsentä ei voi valita Vuoden tietoturvapäälliköksi. Voittaja julkistetaan 28.3. 600 minutes of Information and Cybersecurity -tapahtumassa.

Lisätietoja antavat Tietoturva ry:n hallituksen puheenjohtaja Ursula Koski ja varapuheenjohtaja Lea Viljanen.

 

Vuosi 2018:

Tietoturva ry valitsi Vuoden 2018 Tietoturvapäälliköksi Nesteen tietoturvajohtajan Tomi Pitkäsen

Perustelut: Tomi on myös jo vuosien ajan ollut aktiivinen vaikuttaja kotimaisten ja kansainvälisten tietoturvaverkostojen piirissä. Hän on pidetty puhuja, joka osaa selittää tietoturva-asioita myös asiaan vihkiytymättömille. Tomi on tiimeineen rakentanut menestyksellisesti tehokkaan ja tuloksellisen tietoturvatoiminnon, joka kykenee moderniin monikerroksinen suojaustoimintaan. Tomi erityisenä saavutuksena pidetään käyttäjien osaamisen ja tietämyksen nostaminen.

 

Yhteistyökumppanit